Nasz Team Sprzedaży Biznesowej to kobiety od eventów i zadań specjalnych! Jak wiadomo, podstawą dobrej sprzedaży jest znajomość produktu, dlatego niedawno odbyły się degustacje nowych pozycji w menu – między innymi potraw przyrządzonych na kamieniach Steak Rock.
Na talerzach w rolach głównych:
- Tagliatelle z chorizo i szpinakiem
- Łosoś wędzony siekany ze szczypiorkiem i fioletowym ziemniakiem
- Grillowane krewetki na kamieniu Steak Rock z dodatkami i trzema dipami
„Powodem, dla którego chciałyśmy wziąć udział w degustacji, było poznanie samego produktu – łatwiej jest zaproponować danie, wiedząc jak smakuje i wygląda. Kamień wulkaniczny jest naszą nowością – aby móc o tym opowiadać trzeba było tego doświadczyć.” – Patrycja Radomska, Kierownik Działu Sprzedaży
„Zastanawiałyśmy się, czy ten nagrzany kamień w kontakcie z krewetkami nie będzie strzelał, pryskał, dymił – mogłoby to być mało komfortowe dla naszych Gości. Zaskoczył nas sposób podania – zaskakujący i spektakularny (co możecie zobaczyć na zdjęciach). Dużym atutem tego rodzaju posiłku jest kontrola poziomu wysmażenia według osobistych preferencji. Doszłyśmy do wniosku, że wspólna degustacja stała się niejako formą integracji w dziale, a przy okazji była to świetna zabawa. Z całą pewnością odwiedzających Gości będziemy gorąco zachęcać do wypróbowania dań z kamieni Steak Rock (wersja rybna, mięsna i warzywna), ponieważ są to zupełnie nowe doznania kulinarne.” – Ewelina Kozłowska – Walczak, Zastępca Kierownika Działu Sprzedaży
Nietuzinkowa kuchnia Afrodyty potrafi zaskoczyć... Team Działu Sprzedaży już o tym wie, teraz pora na Was!